Πως κάνω μια παραγγελία

Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμένο μέλος αυτής της σελίδας.Εμείς συνιστούμε την εγγραφή σας.

Αφού επιλέξετε τα  προιόντα σας και σιγουρευτείτε για αυτά  βρίσκεστε στο καλάθι και πατάτε  ολοκλήρωση παραγγελίας. Στην συνέχεια δίνεται το νούμερο κουπονιού αν υπάρχει για να έχετε την ανάλογη έκπτωση. Αμέσως μετά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης.

Επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα λάβετε αντίστοιχο email

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής

Για να δείτε τους τρόπους πληρωμής μεταβείτε στην ενότητα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ η πατήστε εδώ

Τα στοιχεία μου είναι ασφαλή

Η ιστοσελίδα www.primadonna.com.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.Το πρωτόκολλο SSL (secure sockets layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers)

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου

Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός δέκα ωρών από την πραγματοποίησή της .Μετά την παρέλευση δέκα ωρών δεν μπορεί να ακυρωθεί από εσάς αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας προκειμένου να μην σταλούν τα προϊόντα.

Μπορώ να προσθέσω ένα προιόν στην παραγγελία που μόλις εκανα

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας πρέπει να κάνετε μια καινούργια παραγγελία και να ζητήσετε να συνδεθεί με την προηγούμενη.Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να το προσθέσουμε εμείς.

Τι κάνω σε περίπτωση που παραλάβω λανθασμένο η ελλατωματικό προιόν η λείπει κάποιο προιόν από την παραγγελία μου

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info@primadonna.com.gr) η στο τηλέφωνο 6948400777 για την έγκαιρη λύση του προβλήματος.

Επιβεβαιώθηκε η παραγγελία μου ωστόσο έχω λάβει email που με ενημερώνει ότι δεν υπάρχει απόθεμα στο συγκεκριμένο προιόν. Γιατί συνέβη αυτό

Σε αυτή την σπάνια περίπτωση το σύστημά μας κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας έδειξε ότι υπάρχει απόθεμα όμως κατά την συλλογή του από τις αποθήκες μας διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα η το συγκεκριμένο προιόν ήταν ελλατωματικό. Εμείς θα σας ενημερώσουμε τάχιστα και εφ’όσον δεν επιθυμείτε αλλαγή της παραγγελία σας θα σας επιστραφούν τα χρηματά σας άμεσα.

Εάν απουσιάζω κατά την παράδοση της παραγγελίας μου

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και απουσιάζετε τότε τόσο στην Ελλάδα η Μεταφορική Εταιρεία όσο και στο εξωτερικό η UPS θα προσπαθήσουν άλλες δύο φορές τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.Σε περίπτωση που τελικά η αποστολή δεν επιτευχθεί η παραγγελία θεωρείτε άκυρη και το εμπόρευμα επιστρέφεται στην εταιρεία μας.

Μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου

Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ενότητα Παρακολούθηση Παραγγελίας. Επίσης όταν σταλεί το εμπόρευμα θα λάβετε η από εμάς η από την μεταφορική εταιρεία τον αριθμό αποστολής και με αυτόν θα μπορέσετε να αναζητήσετε και μόνοι σας την παραγγελία σας.

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής

Ναι υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής.Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προιόντος παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα Επιστροφές προιόντων η πατήστε εδώ.

Υπάρχει κάποια χρέωση για την επιστροφή

Για την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία χρέωση εφ’όσον η επιστροφή γίνεται υπαιτιότητα της εταιρίας μας σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεσται με τα έξοδα επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ενότητα Επιστροφές προιόντων η πατήστε εδώΕπίσης αυτό περιγράφετε αναλυτικά και στην ενότητα Όροι χρήσης.

Το ΦΠΑ συμπεριλαμβάνετε στην τιμή

Ναι το ΦΠΑ των προιόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή

Μπορώ να ενημερώνομαι για τα νέα της primadonna και για τυχόν προσφορές

Ναι κάνοντας εγγραφή στο newsletter της εταιρείας μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα,τάσεις της γυναικείας μόδας,δικές μας στιλιστικές προτάσεις και για τυχόν προσφορές η κουπόνια έκπτωσης.

Με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω για περισσότερες πληροφορίες

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση,καθυστέρηση,απορία,σχόλιο ,παρατηρήσεις  έχετε για την λειτουργεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στο info@primadonna.com.gr η μέσω τηλεφώνου στο 6948400777.

Γίνεται επιστροφή χρημάτων

Για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφ’ όσον δεν επιθυμείτε αλλαγή.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής: Διαβάστε εδώ.