Γενικά

Καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.primadonna.com.gr και στους όρους χρήσης του. Παρακαλώ πολύ διαβάστε πολύ προσεκτικά τα ακόλουθα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά μέσω του e-shop της σελίδας αυτής.Η εταιρία αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα δεσμεύεται να κάνει την εξυπηρέτηση σας όλο και πιο εύκολη και να σας προσφέρει διαρκώς την καλύτερη ποιότητα προϊόντων.Η Primadonna έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης σύμφωνα πάντα με τους νόμους και όρους που αλλάζουν όσο αναφορά το διαδικτυακό εμπόριο. Παρακαλούμε πολύ να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τέτοιου είδους αλλαγές.

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.primadonna.com.gr προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα , αλλά και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία πιστωτικής  κάρτας κτλ).Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7 Α παρ 1(β)Ν.2472/1997,με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν η πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που η ορίζει η κείμενη νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν.2225/1994) η τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της οδηγίας 24/2006.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.primadonna.com.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.primadonna.com.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τρόποι Πληρωμής

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει η Primadonna  για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

1) Με αντικαταβολή: H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της.Για την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25 €. Για Κύπρο και το εξωτερικό διαβάστε τις χρεώσεις στην ενότητα Παραδόσεις Προιόντων.

2)Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας   ηλεκτρονικού εμπορίου Alpha  e-Commerce. Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμή με κάρτα ή πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet).Στην πληρωμή με κάρτα δεκτές γίνονται όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:

American Express – Visa – MasterCard – Maestro – Diners Club

Στην πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) διατίθεται η δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass.

Το MasterPass  αποδέχεται  όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club)

3)Paypal

4)Με κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς.

A)Εθνική Τράπεζα:IBAN GR3101102250000022540442666 (22540442666)

B)Τράπεζα Πειραιώς:IBAN GR7501725040005504062526587 (5504-062526-587)

Γ)Τράπεζα Alpha Bank:IBAN GRGR3101405300530002101508801 (530-002101-508801)

Παραδόσεις Προιόντων

ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι παραδόσεις των προιόντων μας στην Ελλάδα γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής  εντελώς δωρεάν και ανάλογα την περιοχή εντός 2-3 εργασίμων ημερών.Σε όλα τα στάδια της παραγγελίας σας από την λήψη της έως την ολοκλήρωσή της θα λαμβάνεται σχετικά email  για την  ενημέρωσή σας.Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας  μεταβαίνοντας στην ενότητα παρακολούθηση παραγγελίας.

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραδόσεις προιόντων στην Κύπρο οι χρεώσεις είναι οι εξής:

1)Για αγορές άνω των 100 Ευρώ το μεταφορικό κόστος είναι δωρεάν.

2)Για αγορές κάτω των 100 Ευρώ τα μεταφορικά είναι 10 Ευρώ για την απλή αποστολή (4-6 ημέρες)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για παραδόσεις προιόντων εκτός Ελλάδος και Κύπρου οι χρεώσεις είναι οι εξής:

1)Παραδόσεις που αφορούν αγορές άνω των 150 Ευρώ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.

2)Παραδόσεις που αφορούν αγορές κάτω των 100 Ευρώ οι χρεώσεις για τα μεταφορικά έξοδα έχουν ως εξής:

Α)Για απλή παράδοση (6-7 ημέρες): 15 Ευρώ.

Β)Για ταχεία αποστολή (2-3 ημέρες); 20 Ευρώ

Επιστροφές Προιόντων

Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και η απόδειξη της παραγγελίας.

  1. Αλλαγή στο κατάστημα primadonna:

Κάντε την αλλαγή σας στο  κατάστημα Primadonna έχοντας μαζί το προϊόν και την απόδειξη αγοράς. Ισχύει και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

  1. Αλλαγή στο e-shop:

Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

1)Συμπληρώστε τη φόρμα  επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ & αναφέρατε τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή.

2)Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.

Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του στην παρακάτω διεύθυνση.

Primadonna

TK:26221 Ρήγα Φεραίου 117 Πάτρα

Τel: 2610 314770

  1. Επιστροφή χρημάτων:

Για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

1)Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ & επιλέξτε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

2)Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.

3)Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του στην παραπάνω διεύθυνση.

Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

* Για λόγους υγιεινής η Primadonna  δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, κορμάκια, και σκουλαρίκια.* Για επιστροφές εντός Ελλάδος τα έξοδα τα έξοδα είναι δωρεάν.Για επιστροφές από το εξωτερικό και εφ’όσον προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η Primadonna  δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής.

Λοιπές παροχές

Α) Επιβράβευση πελατών Primadonna.

Το Primadonna ανταμείβει την εμπιστοσύνη σας και σας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίζετε bonus πόντους με τις online αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Την εξαργύρωση των πόντων σας μπορείτε να την κάνετε όποτε εσείς επιθυμείτε (στις επόμενες αγορές σας) σε όλα τα προϊόντα μας και ανεξάρτητα από την αξία τους. Αναλυτικά για κάθε 20 € αγορά κερδίζεται 1 πόντο. Εξαργυρώνεται κάθε πόντο με 1 €.

Ήτοι για αγορά που κάνετε 100 € κερδίζεται 5 πόντους που ισοδυναμούν με 5 x 1 = 5 €.

Απαραίτητη προυπόθεση είναι να επιλέξετε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της αγοράς σας την δημιουργία λογαριασμού.

Διαδικασία εξαργύρωσης πόντων

1) Μπορείτε να εφαρμόσετε την αξία των κερδισμένων πόντων σας κατά την διαδικασία προσθήκης των προϊόντων στο καλάθι σας αρκεί να επιλέξετε την επιλογή «Προβολή Καλαθιού».

2)Έπειτα θα πρέπει να αποδεχτείτε την εξαργύρωση των πόντων πατώντας το κουμπί «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» (Accept).

3) Δημιουργία λογαριασμού στο τελικό στάδιο «Ολοκλήρωση Αγοράς».

Έχετε άμεση ενημέρωση για τους πόντους που κερδίζετε με email που θα σας αποσταλεί από το Primadonna μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την αποστολή του προϊόντος.

Β. Δυνατότητα κράτησης προϊόντος   

Σου αρέσει κάποιο προϊόν αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς να το αγοράσεις τώρα ?? Σου δίνουμε το δικαίωμα να το κάνεις κράτηση για να μην το χάσεις αρκεί να πληρώσεις το 1/3 της αξίας του ως προκαταβολή.

Διαδικασία κράτησης

Ολοκληρώνετε την αγορά του προϊόντος κάνοντας κανονικά παραγγελία και επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής με «κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό» αναγράφοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας που λάβατε με email.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς

A)Εθνική Τράπεζα:IBAN GR3101102250000022540442666 (22540442666)
B)Τράπεζα Πειραιώς:IBAN GR7501725040005504062526587 (5504-062526-587)
Γ)Τράπεζα Alpha Bank:IBAN GR3101405300530002101508801 (530-002101-508801)

Με την κατάθεση των χρημάτων το Primadonna δεσμεύει το προϊόν για εσάς και θα σας το αποστείλει την ημέρα που θα μας γνωστοποιήσετε ( έχετε δικαίωμα εντός 10 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας ).

Το υπόλοιπο της αξίας του προϊόντος  μπορείτε να το πληρώσετε  με όλους τους τρόπους πληρωμής που περιγράφονται αναλυτικά στο παρόν και στο πεδίο «Τρόποι Πληρωμής».

Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν ζητήσετε το προϊόν εντός 10 ημερών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Κατά τα λοιπά και σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα « Όροι χρήσης».

Υπαναχώρηση

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός  10 ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί το «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.Τα έξοδα επιστροφής μόνο για Ελλάδα είναι δωρεάν  και μόνο εάν επιστραφούν με την Γενική Ταχυδρομική.Για το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων.

Λοιπές πληροφορίες

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Εάν ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η Primadonna  δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής και μετά από συνεννόηση μαζί σας να στείλει courier στην αρχική διεύθυνση παράδοσης. Η επιστροφή σας παραδίδεται σε εμάς μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την Γενική ταχυδρομική και σε 5-6 εργάσιμες αν η μεταφορά γίνει μέσω UPS. Με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τους χρόνους παραλαβής. Ύστερα από την παραλαβή και την έγκριση της επιστροφής σας η εταιρία θα σας αποστείλει ενημερωτικό mail μέσα σε διάστημα 6-7 ημερών για να σας ενημερώσει για τον τρόπο διευθέτησης του ζητήματός σας.

Για αντικατάσταση των προϊόντων, όπου δεν δύναται να σας προσφέρει η εταιρία, θα πρέπει να επιστέψετε το προϊόν και να πραγματοποιήσετε μία νέα παραγγελία με τα προϊόντα της προτίμησης σας εκ νέου!

Η επιστροφή χρημάτων ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παραγγελία σας το αίτημα σας θα υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα 10 ημερών. Έχετε την επιλογή είτε επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης ή πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας.

*Για λόγους υγιεινής η primadonna  δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, κορμάκια, και σκουλαρίκια.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα www.primadonna.com.gr  για την εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων που μεταφέρονται χρησιμοποιεί την πιστοποίηση SSL. Το πρωτόκολλο SSL αποκρυπτογραφεί τα στοιχεία που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου.

Σημείωση

Εάν για εξωτερικούς και αστάθμητους  παράγοντες η primadonna αδυνατεί να σας παραδώσει την παραγγελία σας στον προκαθορισμένο χρόνο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω mail με σκοπό να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας μετά την καθυστέρηση των προϊόντων. Η Primadonna  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργείται εκτός της δικής της υπαιτιότητας.

Η Primadonna έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους αλλά και υποχρέωση να ενημερώνει με τις τελευταίες αλλαγές το παρόν κείμενο.