Η εταιρεία μας Primadonna

Το PRIMADONNA ιδρύθηκε στα μέσα του 2013. Το κατάστημα βρίσκεται στην Πάτρα και σας προσφέρει γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Casual και επίσημα γυναικεία ρούχα

Μοντέρνα γυναικεία ρούχα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και θα τα βρείτε και σε αρκετά μεγάλα μεγέθη, τονίζοντας την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.

Τα γυναικεία ρούχα που σας προσφέρουμε έχουν άριστη ποιότητα, είναι κομψά, στιλάτα, σε προσιτές τιμές και καλύπτουν τις ανάγκες σας και στις καθημερινές και στις επίσημες εμφανίσεις σας.

Με πολύχρονη πείρα στο χώρο της γυναικείας μόδας έχουμε πάντα ως προτεραιότητα να κάνουμε την κάθε μία από εσάς ιδιαίτερη – μοναδική και ξεχωριστή.

Στο κατάστημα PRIMADONNA εκτός από τα ρούχα μας υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε υποδήματα , κοσμήματα και αξεσουάρ με σκοπό να προσφέρουμε στο γυναικείο φύλο ένα ολοκληρωμένο Look που θα αποπνέει τόλμη και θηλυκή διάθεση.

Στις αρχές του 2016 δημιουργήσαμε το δικό μας e-shop. Επενδύοντας στα σύγχρονα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης στοχεύουμε στην κατάρριψη του φράγματος ανάμεσα στο παραδοσιακό λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο , προσεγγίζοντας όλο και περισσότερους πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας και σε όλον τον κόσμο.