Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media | Primadonna.com.gr

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Στον αστερισμό της παγκοσμιοποίησης που ζούμε ασφαλώς και ένα σπουδαίο ρόλο αν όχι τον σπουδαιότερο παίζουν τα social media η αλλιώς μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η χρήση των social media

Έχουν την δυνατότητα να ενώσουν ανθρώπους και επιχειρήσεις από όλον τον πλανήτη, να διαμοιράζουν περιεχόμενο, να βοηθούν στην ανταλλαγή απόψεων και γιατί όχι να συμβάλλουν σε κάποιας μορφής συνεργασίες.

Αρχικά ξεκίνησαν έχοντας κυρίως προσωπικό χαρακτήρα και βασίζονταν στην ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία, ψυχαγωγία και ενημέρωση, μετέπειτα όμως απέκτησαν και επιχειρηματικό χαρακτήρα αφού σήμερα σχεδόν όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις έχουν μια αξιόλογη και αξιοπρεπή παρουσία αν όχι σε όλα στα σπουδαιότερα εξ’ αυτών.

Τα social media αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων και ειδικά οι Έλληνες θεωρούνται πολύ έμπειροι χρήστες, αφού το 60% δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τα social media πάνω από 5 χρόνια.

Ένα άλλο στατιστικό που δείχνει την αγάπη των Ελλήνων στα κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης είναι πως το 75% τα επισκέπτονται σε καθημερινή βάση για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Social media και επιχειρήσεις

Τα κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης πέραν από την ψυχαγωγία την οποία προσφέρουν είναι πολύ χρήσιμα σε όλες τις επιχειρήσεις αφού επιτυγχάνουν 1) Αναγνωρισιμότητα 2) Γνωστοποίηση των προϊόντων τους 3) Αύξηση του brand name 4) Αναζήτηση υποψηφίων πελατών και 5) Δείχνουν μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Μπορούν να συνάψουν συμφωνίες, να αναζητήσουν εμπόρους και κατασκευαστές, να προσεγγίσουν υποψηφίους πελάτες, να διαδώσουν τις υπηρεσίες τους, να αναζητήσουν εργαζόμενους, αλλά και οι καταναλωτές από την πλευρά τους μπορούν να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν και να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα της κάθε μιας.

Σε αυτό το διαρκώς αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό περιβάλλον όπου εκατομμύρια χρήστες καθημερινά αναζητούν πληροφορίες ( άρα και τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας ) τα Γυναικεία ρούχα Primadonna έχουν αναπτύξει μία αξιοπρόσεκτη και πολυδιάστατη παρουσία σχεδόν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Με κάτι παραπάνω από ένα χρόνο παρουσίας στα σπουδαιότερα κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης τα Γυναικεία ρούχα Primadonna έχουν πετύχει τα εξής :

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Facebook

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το Facebook ανήκει στην κατηγορία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, και αυτή τη στιγμή είναι το δημοφιλέστερο στο είδος του, έχοντας πάνω από 829 εκατ. καθημερινούς ενεργούς χρήστες στον κόσμο.

Το Primadonna με εκατοντάδες αναρτήσεις ποικίλου περιεχομένου όπως video, άρθρα γυναικείας μόδας, αναρτήσεις προϊόντων κλπ απαριθμεί σήμερα πάνω από 22 χιλιάδες φίλους και μπορείτε να δείτε το προφίλ μας και να μας ακολουθήσετε με @primadonnapatras.

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο twitter

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το Twitter είναι ένα Κοινωνικό Δίκτυο και η χρήση του έχει να κάνει κυρίως με την ενημέρωση,  θεωρείται το δεύτερο δημοφιλέστερο αυτή τη στιγμή πίσω από το Facebook αφού έχει 271 εκατ. ενεργούς μηνιαία χρήστες.

Το Primadonna με δυναμική παρουσία και σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο αυτή την στιγμή έχει 702 tweets και 2557 followers. Μπορείτε να δείτε το προφίλ μας και να μας ακολουθήσετε με @primadonnapatr1.

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Instagram

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το Instagram είναι μία δημοφιλής mobile social εφαρμογή και συγχρόνως μία υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, περισσότερο για φωτογραφίες και βίντεο, διαθέτει όμως πληθώρα άλλα εργαλεία φιλικά προς τους χρήστες.

Συνολικά υπάρχουν πάνω από 200 εκατ. εγγεγραμμένοι χρήστες, οι οποίοι έχουν ανεβάσει πάνω από 20 δισ. φωτογραφίες, ανεβάζουν καθημερινά πάνω από 60 εκατ. φωτογραφίες και πραγματοποιούν καθημερινά πάνω από 1,6 δισ. likes σε φωτογραφίες και βίντεο.

Το Primadonna μέχρι σήμερα έχει 503 δημοσιεύσεις και 1557 followers με καθημερινές σχεδόν αναρτήσεις φωτογραφιών και video.  Μπορείτε να δείτε το προφίλ μας και να μας ακολουθήσετε με @primadonnapatras.

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Google+

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το Google+ είναι ένα από τα νεότερα Κοινωνικά Δίκτυα, άμεσα συνδεδεμένο με την Google η οποία το θεωρεί περισσότερο ως μία social πλατφόρμα πάνω στην οποία έχει συνδέσει πολλές από τις υπηρεσίες της όπως Youtube, gmail κλπ.

Έχει άμεση σχέση με την αναζήτηση αποτελεσμάτων από το Google και σήμερα υπάρχουν  πάνω από 300 εκατ. ενεργοί χρήστες ( αν και πολλοί θεωρούνται ανενεργοί ).

Το Primadonna με αξιοζήλευτη παρουσία έχει σήμερα 272 ακόλουθους με πλήθος αναρτήσεων που πολλές προέρχονται από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να δείτε το προφίλ μας και να μας ακολουθήσετε με Primadonna : Γυναικεία – ρούχα.

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Linkedin

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το LinkedIn ανήκει στα δημοφιλέστερα Social Media, και αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών. Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα Κοινωνικό Δίκτυο, στόχος του οποίου είναι να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του κόσμου, κάνοντάς τους πιο παραγωγικούς και καλύτερους στην εργασία τους.

Το Linkedin μετρά αυτή τη στιγμή πάνω από 313 εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα τα οποία δημοσίευσε και στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ δημοφιλές.

Το Primadonna αριθμεί αυτήν την στιγμή 8,4 χιλιάδες connections με πλήθος αναρτήσεων κυρίως άρθρων για γυναικεία μόδα και posts. Μπείτε στο προφίλ του Primadonna – Linkedin και συνδεθείτε μαζί μας.

Γυναικεία ρούχα Primadonna και Youtube

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το YouTube είναι ένα Κοινωνικό Μέσο κοινοποίησης, αναπαραγωγής και διαμοιρασμού βίντεο. Ανήκει στη Google και είναι το δημοφιλέστερο στο είδος του, αφού κάθε μήνα το επισκέπτονται πάνω από 1 δισ. ενεργοί χρήστες, ενώ κάθε λεπτό ανεβαίνουν 100 ώρες βίντεο.

Το Primadonna μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει 30 video με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ και έχει 96 συνδρομητές. Παρακολουθήστε τα video μας και γίνεται συνδρομητές στο κανάλι Primadonna : Γυναικεία – ρούχα.

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Tumblr

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το Tumblr είναι μία microblogging πλατφόρμα με στοιχεία Κοινωνικού Δικτύου. Ανήκει από το 2013 στη Yahoo και αυτό που το διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες blogging πλατφόρμες, όπως το blogger, είναι οι μικρές σε μέγεθος δημοσιεύσεις των χρηστών.

Συνολικά υπάρχουν πάνω από 205,4 εκατομμύρια blogs στο Tumblr, τα οποία έχουν πάνω από 92,6 δισεκατομμύρια δημοσιεύσεις.

Το Primadonna έχει το δικό του blog στο Tumblr με πλήθος αναρτήσεων, δημοσιεύσεων, φωτογραφιών έχοντας 50 followers. Μπορείτε από εδώ να επισκεφτείτε στο Tumblr το Primadonna blog.

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Pinterest

Γυναικεία ρούχα Primadonna και social media

Το Pinterest είναι ένα Κοινωνικό Μέσο στο οποίο κυριαρχούν οι εικόνες, στατικές και κινούμενες (GIF), ενώ επίσης υποστηρίζεται το βίντεο περιεχόμενο.

Αρχικά το Pinterest προσέλκυσε περισσότερες γυναίκες αφού τα θέματα του είχαν να κάνουν κυρίως με μόδα, γάμο, μαγειρική κλπ στην συνέχεια όμως υπάρχουν όλων των ειδών τα θέματα.

Το Primadonna και σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο έχει αξιοζήλευτη παρουσία μετρώντας ήδη 455 ακόλουθους. Για να δείτε το προφίλ μας στο Pinterest πατήστε το Primadonna on Printerest.

Μικρότερη βεβαίως αλλά εξ’ ίσου σημαντική είναι η παρουσία του Primadonna και σε άλλα αρκετά δημοφιλή κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης. Ας δούμε μερικά :

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Vimeo

Το Vimeo είναι ιστοσελίδα ανταλλαγής video όπου, οι χρήστες της μπορούν να παρακολουθήσουν αλλά και να ανεβάσουν βίντεο που θέλουν να μοιραστούν με άλλους.

Μετά το Youtube είναι το δημοφιλέστερο κανάλι προβολής video και σήμερα έχει πάνω από 130 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.

Μπορείτε τώρα να δείτε το Primadonnapatras on Vimeo και να δείτε τα 19 video που έχουμε ανεβάσει με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στην διεύθυνση : https://vimeo.com/primadonnapatras/

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Stumbleupon

Το Stumbleupon είναι ένα κοινωνικό δίκτυο το οποίο κατατάσσεται στην κατηγορία των ιστοσελίδων κοινωνικών προτροπών δηλαδή πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο προσφέρει στους χρήστες του σχετικά links σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει.

Την σελίδα μας στο Stumbleupon με 110 likes και 6 followers μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση : https://www.stumbleupon.com/stumbler/primadonnapatras/

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Myspace

Το Myspace είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που προσφέρει ένα διαδραστικό δίκτυο φίλων, προσωπικά προφίλ, blogs, ομάδες, φωτογραφίες, μουσική και βίντεο.

Για να δείτε το προφίλ μας αρκεί να επισκεφτείτε την διεύθυνση : https://myspace.com/primadonnapatras

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Flickr

Το Flickr είναι μια ιστοσελίδα, η οποία δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί φωτογραφίες και βίντεο. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται συχνά από bloggers για να ενσωματώσουν τις φωτογραφίες τους στα blogs τους.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το προφίλ μας στην ιστοσελίδα Primadonnapatras στην διεύθυνση : https://www.flickr.com/people/primadonnapatras/

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Scoop.it

Το scoop.it είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την εύκολη επιλογή, επιμέλεια και αναδημοσίευση περιεχομένου από το διαδίκτυο και συνήθως κινείται γύρω από συγκεκριμένη θεματική που επιλέγει ο εκάστοτε χρήστης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το προφίλ μας στην διεύθυνση :  https://www.scoop.it/u/primadonna/

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Dailymotion

Το Dailymotion είναι μια γαλλική ιστοσελίδα η οποία επιτρέπει αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο και στην οποία οι χρήστες μπορούν να φορτώσουν, να παρακολουθήσουν και να μοιραστούν τα βίντεο.

Μπορείτε να δείτε το κανάλι μας με 93 Views – 2 Followers – 17 Videos στην διεύθυνση : http://www.dailymotion.com/primadonna-patras/

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο Ok.ru

Το Ok.ru είναι μία κοινωνική υπηρεσία δικτύου για τους συμμαθητές και παλιούς φίλους. Είναι δημοφιλές στην Ρωσική Ομοσπονδία και στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες.

Ο ιστότοπος διαθέτει σήμερα περισσότερους από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και 45 εκατομ ημερήσιους μοναδικούς επισκέπτες.

Δείτε το προφίλ μας στο Ok.ru στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://ok.ru/primadonna.patras/

Γυναικεία ρούχα Primadonna στο VKontakte

Η αλλιώς το Ρώσικο Facebook. Το VK (VKontakte) είναι μία υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται στην Ρωσία, χρησιμοποιείται όμως και από άλλες χώρες αφού διατίθεται σε πολλές γλώσσες.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο VK στην διεύθυνση :  https://vk.com/primadonnafashion/

Γυναικεία ρούχα Primadonna blogs

Εκτός από το επίσημο blog που υπάρχει στο e-shop Primadonna έχουμε δημιουργήσει και δύο άλλα blogs για να υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας μαζί σας και για να σας δώσουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε πιο ενεργά με προτάσεις, σχόλια και παρατηρήσεις. Είναι τα εξής :

Γυναικεία μόδα by Primadonna

Το Primadonna fashion blog ασχολείται με την γυναικεία μόδα. Διαβάστε τα άρθρα και τις προτάσεις μας που απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να είναι κομψές, στιλάτες και να ξεχωρίζουν.

Σας προτείνουμε γυναικεία ρούχα, κομψά, μοντέρνα, οικονομικά για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει. Με τις δικές μας απόψεις διεκδικούμαι τα θέλω μας στην γυναικεία μόδα. Περισσότερα στο : https://primadonnapatras.blogspot.gr/

Η γυναικεία μόδα σε ένδυμα και αξεσουάρ

Το πάθος μου για το μοντέρνο και ιδιαίτερο γυναικείο ντύσιμο με έκανε να μοιραστώ μαζί σας ιδέες και προτάσεις για την γυναικεία μόδα.

Μαζί θα μοιραστούμε ιδέες και προτάσεις για το πως πρέπει να ντύνεται η σύγχρονη και μοντέρνα γυναίκα ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Περισσότερα στο : https://rouxa4me.com/

Θέλετε να λαμβάνεται στον υπολογιστή σας η στο κινητό σας τα άρθρα μας αυτόματα μόλις κοινοποιούνται ?? Αρκεί να γραφτείτε στην ροή δεδομένων μας RSS Feed : http://feeds.feedburner.com/com/KxIL/

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.