Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας.

  1.  Αλλαγή στο κατάστημα primadonna:

   Κάντε την αλλαγή σας στο κατάστημα Primadonna έχοντας μαζί το προϊόν και την απόδειξη αγοράς. Ισχύει και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

  2.  Αλλαγή στο e-shop:

   Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

   1. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ & αναφέρατε τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή.
   2. Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
   3. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του με την Γενική Ταχυδρομική. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το e-shop Primadonna. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τον κωδικό χρεώσης που θα δώσετε στην Γενική Ταχυδρομική. Η διεύθυνση αποστολής είναι :
    Παπαδοπούλου Αγγελική ( Primadonna )
    TK:26221 Ρήγα Φεραίου 117 Πάτρα
    Τηλ: 2610 314770
  3. Επιστροφή χρημάτων:

   Για αγορές μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφ’ όσον δεν επιθυμείτε αλλαγή. Επιστροφή χρημάτων για αγορές από το κατάστημα δεν γίνεται.
   Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

   1. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ & επιλέξτε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
   2. Τοποθετείστε την απόδειξη λιανικής και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
   3. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του στην παραπάνω διεύθυνση. Ηεπιστροφή χρημάτων θα γίνει στον λογαριασμό Τραπέζης που θα μας αναφέρεται (κατά προτίμηση Εθνική Τράπεζα ), αμέσως με την παραλαβή του προϊόντος. Απαιτείται και το όνομα του πρώτου δικαιούχου του λογαριασμού.

Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

* Για λόγους υγιεινής η Primadonna δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, κορμάκια, και σκουλαρίκια.* Για επιστροφές εντός Ελλάδος τα έξοδα τα έξοδα είναι δωρεάν.Για επιστροφές από το εξωτερικό και εφ’όσον προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η Primadonna δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής.