Η γοητεία της μόδας με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα

Η γοητεία της μόδας με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα

Η μόδα εξελίσσεται, προχωράει, αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων, πανδαισία σχεδίων και χρωμάτων μας κατακλύζουν καθημερινά, υπάρχουν όμως κάποια standards που μένουν αναλλοίωτα, άτρωτα και μας δίνουν τις σίγουρες επιλογές όταν τις χρειαζόμαστε.

Είναι τρόπον τινά η άμυνά μας, το αποκούμπι μας όταν δεν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τα τεκταινόμενα γύρω μας είτε γιατί δεν μπορούμε είτε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε μέρος του συστήματος που μας σερβίρουν.

Και μιας και μιλάμε για φορέματα εκεί που καταφεύγουμε συνήθως είναι σε ένα μαύρο η σε ένα λευκό φόρεμα και σαν πιο προχωρημένη λύση σε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που περικλείει και τα δύο.

Μαύρο φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα είναι από εκείνα τα ρούχα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της γιατί είναι διαχρονικό και την κατάλληλη στιγμή θα την βγάλει από το αδιέξοδο. Διαβάστε σχετικά παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο : Διαχρονικά ρούχα για ένα αξεπέραστο στιλ.

Η γοητεία της μόδας με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα

Σαν χρώμα το μαύρο συμβολίζει τον φόβο, το σκοτάδι και το θάνατο, στα γυναικεία ρούχα συμβολίζει την αυστηρότητα, την σταθερότητα και την σοβαρότητα ενώ εκφράζει την πειθαρχεία και την εσωστρέφεια.

Όπως και να έχει όμως το μαύρο φόρεμα και γενικότερα το μαύρο χρώμα εμείς οι γυναίκες το λατρεύουμε, είναι η βάση που ξεκινούν τα πάντα, ταιριάζει με όλα και μπορεί να συνενώσει το κύρος και την πολυτέλεια με την κομψότητα και την απλότητα που απαιτεί κάθε γυναικείο look ανεξάρτητα από ηλικία και εποχή.

Λευκό φόρεμα

Σε αντίθεση με το μαύρο ένα λευκό φόρεμα μπορεί να αλλάξει την διάθεσή μας, να ανεβάσει την ψυχολογία μας, και επειδή η γυναικεία μόδα αγαπά τις αντιθέσεις και στηρίζεται σε αυτές είναι και αυτό ένα διαχρονικό κομμάτι που πρέπει να έχουμε όλες.

Η γοητεία της μόδας με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα

Για πολλούς λαούς αποτελεί ένα παραδοσιακό φόρεμα γάμου και συμβολίζει την αθωότητα, την αγνότητα, την καθαρότητα, ενώ ενδείκνυται κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προσδίδει έντονη φωτεινότητα και λάμψη, δείχνει μία γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος δείχνοντας ολοκληρωμένη και με απόλυτη εσωτερική ισορροπία και γαλήνη.

Ασπρόμαυρο φόρεμα

Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα περικλείει και τις δύο επιλογές, και το αποτέλεσμα είναι απλά εκρηκτικό. Ένας κλασικός συνδυασμός που είναι από τα πιο δυνατά trends για φέτος και που όλες οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν ανεξαρτήτως προσωπικού στιλ και ηλικίας.

Η γοητεία της μόδας με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα

To black and white look είναι σταθερά ένας κλασικός, διαχρονικός συνδυασμός χρωμάτων που σου επιτρέπει σχετικά εύκολα να μην κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος η κάποια υπερβολή.

Είτε ως ένα ενιαίο κομμάτι ( ασπρόμαυρο φόρεμα ) είτε ως συνδυασμός περισσότερων ρούχων εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι το λευκό χρώμα να είναι επάνω και το μαύρο κάτω γιατί ο αντίθετος συνδυασμός δεν κολακεύει ιδιαίτερα.

Black and white look

Η διαχρονικότητα και η κομψότητα που προσδίδει το ασπρόμαυρο σύνολο δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα. Οι τρόποι για να φορέσεις ένα ασπρόμαυρο σύνολο η ένα ασπρόμαυρο φόρεμα είναι πάρα πολλοί και είτε με minimal είτε με κοριτσίστικη διάθεση θα βρεις εύκολα αυτόν που σου ταιριάζει.

Η γοητεία της μόδας με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα

Φυσικά εκτός από φόρεμα μπορείτε να κάνετε υπέροχα black and white look με περισσότερα ρούχα συνδυάζοντας φούστες και παντελόνες με υπέροχα μπλουζάκια και ειδικά τον χειμώνα κάτι τέτοιο είναι ευκολότερο αφού μπορείτε να τα τελειοποιήσετε και με κομψά πανωφόρια.

Δείτε εδώ τα γυναικεία ρούχα του Primadonna και κάντε υπέροχους, ανεπανάληπτους, μοντέρνους και μοναδικούς συνδυασμούς.

Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin

Εγγραφείτε στο κανάλι μας Primadonna : Γυναικεία – ρούχα στο Youtube.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NewsLetter

Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

Skip to content