Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

Ο γάμος στην Πάτρα η οπουδήποτε αλλού, είναι μια τελετή, ένα σημαντικό γεγονός, μια μοναδική στιγμή στην ζωή κάθε γυναίκας και για το Primadonna είναι ένα …. ταξίδι μία ….. γιορτή.

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

Με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντί σας νιώθουμε ότι βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι, με τα υπέροχα και κομψά φορέματα που σας διαθέτουμε, ώστε αυτή η ανεπανάληπτη στιγμή σας να γίνει πιο λαμπερή και εντυπωσιακή χαραγμένη για πάντα στην μνήμη σας.

Η υποψήφια νύφη έχει το πρώτο και σημαντικότερο λόγο σε ένα γάμο και από αυτήν ξεκινούν όλα, τι θα φορέσει η μαμά, η πεθερά, η αδελφή, η κουμπάρα και όλα τα στενά συγγενικά πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα.

Η νύφη αφού επιλέξει το δικό της νυφικό έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τα υπόλοιπα πρόσωπα που εμπλέκονται στον γάμο της για την επιλογή της και διακριτικά να φροντίσει ξεκινώντας από την μαμά της αλλά και την μαμά του γαμπρού ούτως ώστε τα φορέματα που θα φορέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να έχουν χρωματικά και αισθητικά την πρέπουσα αλληλουχία.

Άτυποι κανόνες για ένα γαμήλιο ντύσιμο

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

 

Καλό είναι να αποφεύγουμε το λευκό χρώμα η περίπου το λευκό γιατί παραδοσιακά αυτό το χρώμα την ημέρα αυτή ανήκει στην νύφη. Αποφεύγουμε το μαύρο χρώμα γιατί έχει ταυτιστεί με το πένθος.

Τα φορέματα των μαμάδων της νύφης και του γαμπρού ενώ δεν θα πρέπει να είναι ίδια θα πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά, προτιμήστε χρώματα συμπληρωματικά αλλά όχι ίδια.

Επιλέξτε φορέματα γάμου που να ταιριάζουν στο ύφος και τον χώρο που θα γίνει ο γάμος, εάν θα γίνει το μυστήριο σε παραλία η σε ορεινό μέρος, εάν θα είναι λαϊκός η αριστοκρατικός, εάν θα γίνει πρωί η βράδυ κοκ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συνάδουν με την περίσταση.

Εάν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στην επιλογή ενός φορέματος καλό θα είναι να ερωτηθεί η νύφη για να δώσει το πράσινο φως γιατί μην ξεχνάμε την ημέρα αυτή έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Σημειωτέον ότι αυτοί οι άτυποι κανόνες την σήμερον ημέρα εν πολλής δεν ισχύουν, τείνουν να εξαλειφθούν και παραμένουν μόνο σε κάποιους παραδοσιακούς, ακριτικούς και συντηρητικούς γάμους.

Γάμος στην Πάτρα και φορέματα Primadonna

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογήΕάν έχετε γάμο στην Πάτρα η στις γύρω περιοχές και είστε νύφη (μιλάμε για το εναλλακτικό φόρεμα και όχι για νυφικό), μαμά της νύφης η του γαμπρού, κουμπάρα, αδελφές του ζευγαριού στο κατάστημα Primadonna θα βρείτε πολλά φορέματα για όλα τα γούστα και σε μεγάλα μεγέθη.

Maxi αέρινα φορέματα σε ποικίλες αποχρώσεις αλλά και κοντά φορέματα μέχρι το γόνατο, πολλά εξ’ αυτών με λίγο μανίκι που καλύπτει τους ώμους και τα μπράτσα και τα προτιμούν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Φορέματα cocktail κομψά και θηλυκά που δίνουν πιο girly στιλ αλλά και πλισέ φορέματα που καλύπτουν τις ατέλειες του σώματος είναι εντυπωσιακά και τραβάνε την προσοχή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εντυπωσιακά sexy φορέματα με ακάλυπτους ώμους, ανοικτή πλάτη, διαφάνειες, ανοίγματα μπροστά η στα πλαϊνά που κόβουν την ανάσα και κεντρίζουν τα βλέμματα όλων στην θέα τους.

Κοντά φορέματα εφαρμοστά σε ίσια γραμμή με ιδανικό μήκος που να τα κάνει ναι μεν σεμνά αλλά όχι σεμνότυφα. Δαντέλες σε διάφορα χρώματα και υψηλής ποιότητας υφάσματα συνδυάζονται άψογα και δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Αριστοκρατικά φορέματα με glamour πινελιές σε υπέροχους χρωματισμούς, διακριτικά και χωρίς υπερβολές, που κολακεύουν την σιλουέτα και κρύβουν τις ατέλειες εάν υπάρχουν θα βρείτε πολλά στο κατάστημα Primadonna.

Το Primadonna διαθέτει κομψά φορέματα με απίστευτη φινέτσα και θηλυκότητα που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο και δείχνουν classy χωρίς να προκαλούν για όλες τις ηλικίες και σας διαθέτει μοδίστρα που μπορεί να σας τα φέρει ακριβώς στα μέτρα σας χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

 Κάνουμε τον γάμο στην Πάτρα εύκολη υπόθεση

 

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογή

 

Ο γάμος στην Πάτρα η οπουδήποτε αλλού είναι μία περίπλοκη χρονοβόρα διαδικασία που περιλαμβάνει μια σειρά πραγμάτων που πρέπει να τακτοποιήσετε και απαιτεί προετοιμασία, μεθοδικότητα και προγραμματισμό.

Γάμος στην Πάτρα : Primadonna η πρώτη επιλογήΣε ότι αφορά τα επίσημα φορέματα που πρέπει να επιλέξετε την ημέρα εκείνη προσπαθούμε να σας απαλλάξουμε από το άγχος, και το κομμάτι αυτό να το κάνουμε μια εύκολη διαδικασία μέσα από τις πολλαπλές επιλογές που σας προτείνουμε.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τις Επιλογές γάμου που προβάλουν την επιχείρηση Primadonna στην ενότητα επίσημο ένδυμα και δίνουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες συμπολίτες μας στην Πάτρα και όχι μόνο να οργανώσουν τον γάμο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους τομείς.

Για νύφες, μαμάδες, κουμπάρες, αδελφές τα φορέματα γάμου Primadonna είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα και μας το δείχνετε με την μεγάλη σας ανταπόκριση – συμπαράσταση και διαφήμιση που μας κάνετε.

Επισκεφτείτε το πανέμορφο και φιλόξενο κατάστημα Primadonna στην Ρήγα Φεραίου 117 στην Πάτρα για να επιλέξετε κομψά – εντυπωσιακά – μοναδικά – ξεχωριστά – ιδιαίτερα φορέματα γάμου και γενικότερα βραδινά φορέματα που θα συναρπάσουν χωρίς να ξοδέψετε ένα κάρο λεφτά !!!!

Γιατί ο γάμος στην Πάτρα με τα τέλεια φορέματα Primadonna πάνε μαζί και κάνουν την επιλογής σας εύκολη υπόθεση. Ντύνουμε τα όνειρά σας, ομορφαίνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας !!!!!!

Γάμος στην Πάτρα : Φορέματα Primadonna η πρώτη επιλογή

Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NewsLetter

Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης

Skip to content