Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της αλλαγής ή επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία φθορά και να είναι σε άριστη κατάσταση όπως παρελήφθη με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας, καθώς και το φορολογικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο), που έχει εκδοθεί.

Η χρέωση της επιστροφής ή αλλαγής του προιόντος βαρύνει αποκλειστικά τον καταναλωτή, εκτός και εάν γίνεται με υπαιτιότητα του e-shop Primadonna (ελαττωματικό προϊόν, λανθασμένο προϊόν κλπ). Σε αυτή την περίπτωση και εφ’ όσον ευθύνεται το e-shop Primadonna αναλαμβάνουμε εκτός από τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος.

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε ένα μέρος της παραγγελία σας και θα σας επιστραφούν τα χρήματα όπως αναλυτικά περιγράφουμε παρακάτω στο πεδίο <Επιστροφή χρημάτων>. Σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά.

 

1. Αλλαγές Προϊόντων στο eshop:

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ και αναφέρατε τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή.
  2. Τοποθετείστε το φορολογικό παραστατικό που συνοδεύει την παραγγελία σας (απόδειξη λιανικής – τιμολόγιο) και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
  • Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του με την Μεταφορική Εταιρεία. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή, εκτός και εάν η αλλαγή γίνεται από υπαιτιότητα του e-shop Primadonna (ελαττωματικό προϊόν – λανθασμένο προϊόν). Σε αυτή την περίπτωση και εφ’ όσον ευθύνεται το e-shop Primadonna, αναλαμβάνουμε και τα έξοδα της νέας αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος, διαφορετικά τα έξοδα βαραίνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την ακριβή διεύθυνση παραλαβής του προϊόντος.

2. Επιστροφή χρημάτων:

Για αγορές μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφ’ όσον δεν επιθυμείτε αλλαγή. Επιστροφή χρημάτων για αγορές από το φυσικό κατάστημα δεν γίνεται.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

  1. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ & επιλέξτε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
  2. Τοποθετείστε το φορολογικό παραστατικό που συνοδεύει την παραγγελία σας (απόδειξη λιανικής – τιμολόγιο) και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.
  • Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση, επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του με την Μεταφορική Εταιρεία στην διεύθυνση που θα σας υποδειχθεί. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στον λογαριασμό Τραπέζης που θα μας αναφέρετε (κατά προτίμηση Εθνική Τράπεζα ), το αργότερο εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Απαιτείται να αναφέρετε και το όνομα του πρώτου δικαιούχου του λογαριασμού σας για την αποφυγή λαθών.
  1. Έχετε την δυνατότητα επιστρέφοντας την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, εάν δεν θέλετε αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων σας, να μας ζητήσετε τα χρήματά σας να χρησιμοποιηθούν για μελλοντική αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή θα λάβετε email για τα διαθέσιμα χρήματα που απομένουν και τα οποία θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για αγορές εντός τετραμήνου.

Προσοχή: Αν δεν τηρήσετε τις παραπάνω οδηγίες, η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

* Για λόγους υγιεινής η Primadonna δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, κορμάκια, και σκουλαρίκια.* Για επιστροφές εντός Ελλάδος με ευθύνη του e-shop Primadonna τα έξοδα είναι δωρεάν, άλλως τα έξοδα βαραίνουν τον καταναλωτή.